Заповядайте в Семеен Хотел Руди 

 

Хотел РУДИ е подходящ за всички желаещи да усетят спокойствието на малките български селца и да се насладят на чистият въздух и спиращите дъха гледки.

 

 

Но, ние особено препоръчваме на Вас хората ангажирани целодневно в бизнеса и работата си да заделите един уикенд за да ни откриете. А ние в замяна ще Ви осигурим спокойствие, кухня с изненадващо разнообразие от традиционна българска, традиционна местна кухня и с богато разнообразие от наши специалитети от диворастящи гъби. Открийте нещо различно !

 

 

Хотелът предлага отлични условия за всички скиори, а близостта на най-добрия Български ски курорт Банско и близостта на Семково за начинаещи скиори са добра предпоставка да изберете да отседнете именно при нас, а и не само заради това, а заради вкусната и топла храна, заради отличните ценови оферти, които сме склонни да предложим на всеки, избрал нас, за своята почивка. Открийте нещо различно !

 

 

Близостта на значимите български туристически обекти, като най-старата черква на Балканският полуостров (само на 5км. от нас с.Добърско),парк за танцуващи мечки в гр.Белица и много други туристически маршрути са гаранция за почивка без скука за динамичните и приключенски натури, а за всеки който желае да отседне на топло и уютно местенце - то това е нашата механа,а там часовете отлитат неусетно пред камината с чаша вино. Открийте нещо различно !

 

 

 

 

Хотелът разполага с 13 двойни стаи и 1 апартамент
Всяка стая е уникална със своя история и "домакин"
Първият етаж е етажът на диворастящите гъби и съответно тук домакини са най-популярните и вкусни гъби в нашият край, които всеки може да вкуси в механата на хотела
Вторият етаж е етажът на диворастящите билки и плодове и съответно тук домакини са най-вкусните диворастящи плодове и най-ароматните диворастящи блики, които всеки може да опита със сутрешният си чай или просто да се наслади на аромата им в уютният лоби бар
Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел

В цялата сграда е достъпен безжичен интернет
Всяка стая разполага с кабелна телевизия и телефон

Отоплението е с локално парно
Стаите имат балкон с гледка към планинските върхове
На разположение е уютен лоби бар - единствен по рода си
Механа с уютна атмосфера и голяма камина

 

 

За резервации

 Ние мислим за околната среда

Вие избрахте обект, който е в процес на сертифициране по Програма „Зелен ключ”. Това означава, че
автоматично помагате за опазването на околната среда, тъй като ние се стремим да
отговаряме на
строгите екологични изисквания за устойчивост на Зелен ключ. Улесняваме ви да се грижите за
околната среда, без това да намалява вашето преживяване и комфорт.   

Full Reviw on best bokkmakers by ArtBetting.NET
Best Bookmaker in the UK WH Bonus - uCoz William Hill
Templates - WP Templates