Заповядайте в Семеен Хотел Руди 

 

Хотел РУДИ е подходящ за всички желаещи да усетят спокойствието на малките български селца и да се насладят на чистият въздух и спиращите дъха гледки.

 

 

Но, ние особено препоръчваме на Вас хората ангажирани целодневно в бизнеса и работата си да заделите един уикенд за да ни откриете. А ние в замяна ще Ви осигурим спокойствие, кухня с изненадващо разнообразие от традиционна българска, традиционна местна кухня и с богато разнообразие от наши специалитети от диворастящи гъби. Открийте нещо различно !

 

 

Хотелът предлага отлични условия за всички скиори, а близостта на най-добрия Български ски курорт Банско и близостта на Семково за начинаещи скиори са добра предпоставка да изберете да отседнете именно при нас, а и не само заради това, а заради вкусната и топла храна, заради отличните ценови оферти, които сме склонни да предложим на всеки, избрал нас, за своята почивка. Открийте нещо различно !

 

 

Близостта на значимите български туристически обекти, като най-старата черква на Балканският полуостров (само на 5км. от нас с.Добърско),парк за танцуващи мечки в гр.Белица и много други туристически маршрути са гаранция за почивка без скука за динамичните и приключенски натури, а за всеки който желае да отседне на топло и уютно местенце - то това е нашата механа,а там часовете отлитат неусетно пред камината с чаша вино. Открийте нещо различно !

 

 

 

 

Хотелът разполага с 13 двойни стаи и 1 апартамент
Всяка стая е уникална със своя история и "домакин"
Първият етаж е етажът на диворастящите гъби и съответно тук домакини са най-популярните и вкусни гъби в нашият край, които всеки може да вкуси в механата на хотела
Вторият етаж е етажът на диворастящите билки и плодове и съответно тук домакини са най-вкусните диворастящи плодове и най-ароматните диворастящи блики, които всеки може да опита със сутрешният си чай или просто да се наслади на аромата им в уютният лоби бар
Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел

В цялата сграда е достъпен безжичен интернет
Всяка стая разполага с кабелна телевизия и телефон

Отоплението е с локално парно
Стаите имат балкон с гледка към планинските върхове
На разположение е уютен лоби бар - единствен по рода си
Механа с уютна атмосфера и голяма камина
Паркинг

 

За резервации

Full Reviw on best bokkmakers by ArtBetting.NET
Best Bookmaker in the UK WH Bonus - uCoz William Hill
Templates - WP Templates