Горно Драглище

 

 

Заповядайте в неповторимото село Горно Драглище
 

 

Най-голяма заслуга за да бъде неповторимо и уникално е разположението на селото, то се намира в центъра между три планини. Това му разположение, спомага за умереният климат и почти пълната липса на силни ветрове и мъгли, което доближава климата в селото до този в гр.Сандански, но без задушаващата жега през топлите месеци. Но уникалният климат не е единствената притегателна сила за туристи и почитатели на селският туризъм, а това е гостоприемството на местните жители, което тук е намерило своят дом.
Селото е запазено от напрежението на големите градове и културните норми са добре съхранени. Горно Драглище и част от околните села са известни с наименованието Припеците, а за да разберете защо - Заповядайте в Семеен Хотел РУДИ, където Ви очакват много приятни изненади и домакини, които ще Ви посрещнат с ароматен чай от горски билки.

Близостта на различни туристически атракции,правят село Горно Драглище подходящата  туристическа дестинация целогодишно.
Към селото има изградени множество туристически маршрути,които са достъпни през по голямата част от годината.

Село Горно Драглище се намира в планински район в подножието на Рила планина. Отстоява от община Разлог само на 13 км и на 10 км от град Банско.Селото наброява 800 жители и е напълно електрифицирано, водоснабдено, канализирано и асфалтирано.

Заповядайте в село Горно Драглище и не пропускайте възможността да посетите Хотел РУДИ, обещаваме Ви уникално изживяване!

Full Reviw on best bokkmakers by ArtBetting.NET
Best Bookmaker in the UK WH Bonus - uCoz William Hill
Templates - WP Templates